Nieuwsberichten

12-1-2021: 

Met ingang van 1 januari 2021 zijn wij niet meer gecertificeerd om energielabels op te nemen en af te leveren. Wij kunnen u deze dienst dan ook niet meer leveren.

1-9-2014:

Met ingang van deze datum voert HvL Vastgoedservice werkzaamheden uit voor de fa. Klaassen PBOV te Rotterdam. Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk het opnemen van energielabels voor mutatiewoningen voor twee grote woningcorporaties in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel. De opnames worden uitgevoerd volgens het Nader Voorschrift.

19-5-2014:

Met ingang van deze datum voert HvL Vastgoedservice werkzaamheden uit voor de fa. Meetmij te Utrecht. Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk het opnemen van energielabels voor mutatiewoningen voor een woningcorporatie in Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. De opnames worden uitgevoerd volgens het Nader Voorschrift.

1-5-2014:

Met ingang van deze datum adviseert HvL Vastgoedservice de Partners in Energieprestatie op het gebied van energiebesparingsadviezen voor woningen van hun klanten.

13-12-2013:

Met ingang van deze datum is HvL Vastgoedservice aangesloten bij Bouwexpertisevergelijk.nl als erkend bouwexpert.

09-12-2013:

Met ingang van deze datum is HvL Vatsgoedservice een samenwerkingsverband aangegaan met Susteen B.V.. Susteen is een bedrijf dat adviezen geeft over energiebesparing en vervolgens ook de uitvoering ervan kan organiseren.

28-9-2012:

Met ingang van 28 september 2012 is HvL Vastgoedservice ook te zien in een eigen bedrijfsauto.

12-9-2012:

Vandaag is het contract getekend tussen Omnivera Woningstichting te Hardinxveld-Giessendam en HvL Vastgoedservice waarin geregeld is dat HvL Vastgoedservice projectbegeleiding en toezicht gaat uitvoeren voor diverse projecten.

12-9-2012:

Met ingang van 1 oktober 2012 is wettelijk geregeld dat het btw tarief omhoog gaat van 19% naar 21%. Ook HvL Vastgoedservice ontkomt hier niet aan en zal met ingang van 1-10-2012 het verhoogde btw tarief in rekening moeten brengen.

23-8-2012:

Vandaag de uitslag gekregen van het VCA examen en ik ben geslaagd. Vanaf nu ben ik dus VCA-VOL gecertificeerd.

22-8-2012:

Vanavond examen gedaan voor het certificaat VCA-VOL.

21-8-2012:

Vandaag mijn Bewijs van Vakbekwaamheid EPA-adviseur Energielabel woningbouw en opname Energielabel woningbouw ontvangen van Cito. Een kopie van bovenvermelde certificaten toegestuurd aan BuildingLabel.com zodat ik aan de slag kan als licentiehouder.

20-8-2012;

Na 6 weken wachten op de uitslag van mijn bezwaarschrift, heb ik eindelijk bericht ontvangen van Cito dat mijn bezwaarschrift gegrond verklaard is door de examencommissie. Ik ben dus nu officieel geslaagd voor mijn EPA-W examen en mag energielabels en maatwerkadviezen afgeven.

12-7-2012:

Bevestiging ontvangen van Cito. Het bezwaarschrift zal binnen 4 weken behandeld worden en krijg daarvan bericht. Nog even geduld dus voor het ontvangen van mijn certificaat.

9-7-2012:

Vandaag naar Cito in Arnhem geweest om mijn examenwerk van het EPA-W examen in te zien. Volgens Cito was ik gezakt voor de casus. Bij het inzien bleek echter dat ik wel geslaagd ben vanwege een optelfout van de aftrekpunten. Direct na thuiskomst een bezwaarschrift ingediend bij Cito. Aan de ene kant natuurlijk blij maar aan de andere kant is mij al een aantal weken het diploma ontnomen welke ik nodig heb voor de afgifte van de energielabels.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail